Ny borger i Lysgård?

Velkommen til vores hjemme side og til Landsbyhuset Lysgård.

Det betyder rigtig meget for os i Lysgård, at du som ny borger kommer til, at falde godt til.
Her på vores hjemme side kan du følge med i mange ting der sker i Lysgård.
Siden bliver jævnligt opdateret, så hold et vågent øje med siden her inde.

Vi er omkring 100 borger i Lysgård og vi forsøger, at være fælles om mange ting i vores lille samfund, vi ønsker og håber derfor fortsat også, at nye borger vil være med når vi holder nogle fælles udflugter og fester i Landsbyhuset. Hver 2. måned udkommer landsby posten, som du finder i din postkasse her kan du følge med i hvad der sker i de omkring liggende landsbyer.

Det forventes af alle borger, at vi hjælpes ad med at holde vores by ren og pæn. Det gør også at vores samfund vil være attraktivt for flere tilflyttere. Det vil sige husk at holde dit fortov, din hæk, din gårdsplads og dit hus vedlige. Det ville komme alle til glæde og gav på længere sigt.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du altid banke på hos din allerede sikkert kendte nabo eller kontakte Eliana Vejvad fra bestyrelsen. Eliana sidder, som formand i bestyrelsen og holder hjemmesiden samt andre sociale medier opdateret.

Hun har selv været ny tilflytter og kan derfor sikkert være behjælpelig med, at komme godt igang med en ny spændende hverdag i Lysgård.

Husk, at betale dit medlems kontingent for, at kunne deltage i vores udflugter, leje vores Landsbyhus, samt have stemmeret ved den årlige generalforsamling.

Landsbyhuset ønsker dig hjertelig velkommen og håber på, at se dig til næste fest eller udflugt.

Husk at give din støtte til landsbyhuset i Lysgård, tilmeld dig under fanen medlemsskab.

Landsbyhuset – Opdateret 06.08.2020