Menu Luk

Ekstraordinær Generalforsamling !

Referat fra generalforsamling

Ekstraordinær Generalforsamling – VIGTIG!

Hovsa, der var vist mange der ikke tillod betydningen af vores generalforsamling nogen særlig stor værdi da den i Mandags blev afholdt.. Dette betyder nu følgende!

Landsbyhuset står nu for, at lukke hvis der ikke kommer noget opbakning fra befolkningen i Lysgård og omegn !
– Det vil sige, det kan ende med der ikke kan lejes lokaler til fester og sammenkomster mere i Lysgård. Dertil mister vi vores talerør til Kommunen, og nye tiltag og vedligehold af byen vil derfor ikke finde sted eller foregå på et minimum. Byen vil blive mindre attraktiv og dette kan have betydning for vores huspriser, at byen i mindre grad ikke har noget at tilbyde tilflyttere. Dertil forsvinder sammenhold, fællesskab og høstfesten vil også blot være et minde. I fremtiden vil dem der så er interesseret i aktiviteter blive sendt til Skelhøje. Er det den fremtid DU ønsker for vores by?

Kan det virkelig være rigtig der ikke er større opbakning til vores lille lokale samfund???

Der er en sidste chance ! – Vi indkalder inden for 14 dage til en ny Ekstraordinær Generalforsamling. Her forventer vi at nogle har mandet sig op, og har gjort sig tanker om hvordan vi kan komme videre !
Det betyder også, at det kræver nogle vil indgå i bestyrelses arbejdet. Ved DU hvad det kræver max. 1.5 time om måneden af DIN tid – det kan ALLE afsætte tid til.

Følg med her på siden, for datoen for det næste møde kommer inden længe